Decoratie

DE MOOISTE WOONACCESSOIRES

“Het zijn de kleine dingen die het ‘m doen” wordt vaak gezegd en daar zijn wij het helemaal mee eens. Vaak kun je door het aanpassen van een paar kleine details een groot verschil in sfeer creëren. Daar hebben wij tal van leuke items voor.

Meer sfeer creëer je door de juiste combinaties van kleur, vorm en functie te maken. Maak je huis gezellig met mooie woonaccessoires. Combineer kleuren en verschillende materialen om een unieke en sfeervolle “look” te krijgen. Zo kun je bijvoorbeeld een klassiek ogend houten plateau of dienblad heel goed combineren met moderne accessoires om een warme en moderne sfeer te creëren. Juist door te combineren kun je met kleine veranderingen steeds iets nieuws maken binnen hetzelfde thema.

Een “eyecatcher” mag niet ontbreken in een sfeervolle inrichting. Vaak zijn dit grote items of hebben ze een bijzondere of afwijkende kleur. Dit soort woonaccessoires heeft Sfeer en Meer ook in huis. Vaak unieke objecten waar maar enkele (of slechts één) stuks van verkrijgbaar zijn. Wil je weten wat we in huis hebben?  Neem dan telefonisch contact met ons op via 06 31 34 47 76 of kom langs om een kijkje te nemen.