Interieur

MEUBELS OUD EN NIEUWkastje

Wist je dat Sfeer en Meer ook meubels op maat maakt? Eettafels, sidetables of kasten, bij ons is veel mogelijk. Zowel de mooie presentatiekasten als de eettafel in de zaak zijn te koop. We werken samen met ervaren meubelmakers met oog voor detail en dat zie je in de afwerking.
Maar ook oude (klein)meubels behoren tot ons assortiment. Wij krijgen regelmatig leuke kastjesĀ binnen. Heb je een speciale wens? Kom dan met ons overleggen wat er mogelijk is. We helpen je graag een zo sfeervol mogelijk resultaat te behalen tegen lage kosten.

We zijn altijd op zoek naar leuke, unieke items. Ons assortiment interieurinrichting wisselt dan ook geregeld. We raden je dan ook aan om langs te komen voor het meest actuele aanbod. Ben je op zoek naar iets bijzonders? Zet dan vrijblijvend een zoekopdracht bij ons uit en wij gaan voor je aan de slag. Hebben we iets gevonden, dan nemen we direct contact met je op.

Een eyecatcher zorgt er voor dat alles er anders uit ziet. Grote vazen, glazen, kruiken of een hele boomstronk. Allemaal items die je inrichting een heel ander gevoel geven en sfeer bepalend zijn. We hebben doorlopend nieuwe items die jouw huis een andere sfeer geven. Kom ook voor deze collectie bij ons langs en zoek iets moois uit dat jouw huis doet opleven.